Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie modul in care Operatorul de Internet („Site-ul operator”, „noi”, sau „cheeseandnuts.ro”) colecteaza, protejeaza si utilizeaza informatiile personale de identificare ale utilizatorilor pe site-ul cheeseandnuts.ro si pe oricare dintre produsele sau serviciile sale (colectiv „Site-ul” sau „Servicii”). De asemenea, descrie optiunile pe care le aveti la dispozitie in ceea ce priveste utilizarea informatiilor dvs. personale si modul in care puteti accesa si actualiza aceste informatii. Aceasta politica nu se aplica practicilor companiilor pe care nu le detinem sau nu le controlam, nici persoanelor cu care colaboram.
 
Colectarea de informatii cu caracter personal
 
Stocam toate informatiile pe care le furnizati cu buna stiinta atunci cand completati toate formularele online de pe site. Puteti alege sa nu ne oferiti anumite informatii, insa este posibil sa nu puteti profita de unele dintre modulele site-ului. Utilizatorii care nu stiu ce informatii sunt obligatorii sunt bineveniti sa ne contacteze.
 
Colectarea informatiilor non-personale
 
Cand vizitati site-ul, serverele noastre inregistreaza automat informatiile pe care browserul dvs. le trimite. Aceste date pot include informatii precum adresa IP a dispozitivului, tipul si versiune a browserului, tipul si versiunea de sistem de operare, preferintele de limba sau pagina pe care ati vizitat-o inainte de a ajunge pe site-ul nostru, paginile site-ului nostru pe care le vizitati, informatiile pe care le cautati pe site-ul nostru, date de acces si alte statistici.
 
Utilizarea si prelucrarea informatiilor colectate
 
Orice informatie pe care o colectam de la dvs. poate fi utilizata pentru a va personaliza experienta; imbunatatirea site-ului nostru; imbunatatirea serviciului clienti si raspunsul la interogarile si e-mailurile clientilor nostri; trimitere e-mailuri de notificare, cum ar fi mementouri de parole, actualizari etc Informatiile non-personale colectate sunt utilizate numai pentru a identifica cazurile potentiale de abuz si pentru a procesa informatii statistice privind utilizarea site-ului. Aceste informatii statistice nu sunt colectate in asa fel incat sa identifice un utilizator particular al sistemului.
Putem procesa informatii personale referitoare la dvs. daca se aplica una dintre urmatoarele:
 
 • V-ati dat consimtamantul pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Retineti ca, in anumite legislatii, ni se poate permite sa procesam informatii pana cand nu va opuneti unei astfel de procesari (optand), fara a mai trebui sa va bazati pe consimtamant sau pe oricare dintre urmatoarele legi juridice de mai jos. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplica atunci cand prelucrarea informatiilor cu caracter personal este supusa legislatiei europene privind protectia datelor;
 • Furnizarea de informatii este necesara pentru indeplinirea unui acord cu dvs. si / sau pentru orice obligatii precontractuale ale acestuia;
 • Procesarea este necesara pentru respectarea unei obligatii legale la care sunteti supus;
 • Procesarea este legata de o sarcina care se desfasoara in interes public sau in exercitarea autoritatii publice care ne-a fost incredintata;
 • Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de noi sau de o terta parte. In orice caz, vom fi deschisi sa clarificam temeiul juridic specific care se aplica prelucrarii si, in special, daca furnizarea de date cu caracter personal este o cerinta legala sau contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract.
 
Transferul si stocarea informatiilor
 
In functie de locatia dvs., transferurile de date pot implica transferul si stocarea informatiilor intr-o alta tara decat a ta. Aveti dreptul sa aflati despre temeiul juridic al transferurilor de informatii catre o tara din afara Uniunii Europene sau la orice organizatie internationala guvernata de dreptul international public sau infiintata de doua sau mai multe tari, cum ar fi ONU, si despre masurile de securitate luate de noi pentru a va proteja informatiile. In cazul in care are loc un astfel de transfer, puteti afla mai multe prin verificarea sectiunilor relevante din acest document sau contactati-ne folosind informatiile furnizate in sectiunea de contact.
 
Drepturile utilizatorilor
 
Puteti exercita anumite drepturi cu privire la informatiile dvs. procesate de noi.
In special, aveti dreptul sa faceti urmatoarele:
 • aveti dreptul de a retrage consimtamantul in cazul in care v-ati dat anterior consimtamantul dvs. pentru prelucrarea informatiilor dvs.;
 • aveti dreptul de a va opune prelucrarii informatiilor dvs. daca prelucrarea este efectuata pe un temei juridic diferit de consimtamant;
 • aveti dreptul sa aflati daca informatiile sunt prelucrate de noi, sa obtineti dezvaluirea cu privire la anumite aspecte ale prelucrarii si sa obtineti o copie a informatiilor in curs de procesare;
 • aveti dreptul de a verifica corectitudinea informatiilor si de a solicita actualizarea sau corectarea acestora;
 • aveti dreptul, in anumite circumstante, de a restrange procesarea informatiilor dvs., caz in care nu vom procesa informatiile dvs. in alte scopuri decat stocarea acestora;
 • aveti dreptul, in anumite circumstante, de a obtine stergerea datelor dvs. personale de la noi;
 • aveti dreptul sa primiti informatiile dvs. intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil, daca este fezabil din punct de vedere ethnic. Aceasta prevedere este aplicabila cu conditia ca informatiile dvs. sa fie procesate prin mijloace automatizate si prelucrarea sa se bazeze pe consimtamantul dumneavoastra, pe un contract la care sunteti parte sau pe baza unor obligatii precontractuale ale acesteia.
 
Dreptul de a va opune prelucrarii
 
In cazul in care informatiile personale sunt prelucrate in interes public, in exercitarea unei autoritati publice care ne-a fost incredintata sau in scopul intereselor legitime urmarite de noi, puteti sa faceti obiectul unei astfel de prelucrari furnizand un motiv legat de situatia dvs. particulara pentru a justifica obiectia. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca, in cazul in care informatiile dvs. personale vor fi prelucrate in scopuri de marketing direct, puteti sa faceti obiectul unei astfel de prelucrari in orice moment fara a oferi nici o justificare. Pentru a afla daca procesam informatiile personale in scopuri de marketing direct, puteti consulta sectiunile relevante din acest document.
 
Cum sa exercitati aceste drepturi
 
Orice solicitare de exercitare a drepturilor de utilizator poate fi directionata catre proprietar prin intermediul detaliilor de contact furnizate in acest document. Aceste solicitari pot fi exercitate gratuit si vor fi adresate de catre proprietar cat mai curand posibil si intotdeauna in termen maxim de 30 zile calendaristice.
 
Confidentialitatea copiilor
 
Nu colectam cu buna stiinta informatii personale de la copii sub varsta de 13 ani. Daca sunteti sub varsta de 13 ani, nu va trimiteti nici o informatie personala prin intermediul site-ului sau al serviciului nostru. Ii incurajam pe parinti si pe tutorii legali sa monitorizeze utilizarea internetului copiilor lor si sa contribuie la aplicarea acestei politici prin instruirea copiilor lor sa nu furnizeze niciodata informatii personale prin intermediul site-ului sau serviciului nostru fara permisiunea lor. Daca aveti motive sa credeti ca un copil sub varsta de 13 ani ne-a furnizat informatii personale prin intermediul site-ului sau al serviciului nostru, va rugam sa ne contactati.
 
Newsletter
 
Oferim buletine informative electronice la care va puteti abona in orice moment in mod voluntar. Puteti sa renuntati la primirea buletinelor de stiri sau a e-mailurilor de marketing, urmand instructiunile de dezabonare incluse in aceste e-mailuri sau contactand-ne la adresa de email contact@cheeseandnuts.ro.